Свържете се с нас

Тел: +86-20-81716752

Факс: +86-20-86519325

Моб: +8613533180895

Електронна поща:Cathy001@gdbahe.com

Добави: Сграда 51, 1850 Chuangyi градина No. 200 изток Fangcun Avenue, Liwan област, Гуанджоу, Китай

Начало > Знания > Съдържание
Какви са основните функции на щори? Sep 11, 2017

В появата на хубаво, но също така може да блокира UV, защита на личния живот, Dongnuanxialiang и т. н. Тук стигаме до подробно описание на неговата функция.

Щори изглеждат прости и щедър, с много хубаво декоративни функции. Тя може да бъде директно поставя далеч, много прост и щедри, което няма да заемат място. Този вид пердета няма да засегне нашата линия на очите, по природа извън прозореца може да бъде описан като един поглед, докато ширината на стаята няма да бъдат засегнати. Тя също има важна функция за защита на личния живот, този тип завеса се главно чрез посоката на бум да блокират външната линия на очите. Когато изпъкнала повърхност на страницата към къщата, нашата сянка не е отразено извън къщата, тя има някои засенчване функция. Този вид щори са много добър защитен ефект върху нашия личен живот. Почистване на затвора е много удобно, ние не трябва да го премахнете, само да забърсвате с влажна кърпа може да бъде в мокра кърпа пуснати малко неутрален детергент е по-удобно. В този момент сърцето ви може да бъде под съмнение той няма да избледняват го, е няма нужда да се притеснявате за това, не е бледи, главно защото продуктът е много добър водоустойчив производителност.

В допълнение щори също да блокирате влизането на ултравиолетова светлина. Особено през лятото, UV е силно токсичен, когато то влезе стаята, нашите мебели ще изчезнат. И инсталирането на такива щори, вие не трябва да страх мебелите ще изчезнат. Последната точка е че такива щори Dongnuanxialiang, тя използва материала е много добра изолация производителност, температурата през зимата помещението не ще бъдат разпръснати. И през лятото извън горещ въздух също е трудно да влязат.