Свържете се с нас

Тел: +86-20-81716752

Факс: +86-20-86519325

Моб: +8613533180895

Електронна поща:Cathy001@gdbahe.com

Добави: Сграда 51, 1850 Chuangyi градина No. 200 изток Fangcun Avenue, Liwan област, Гуанджоу, Китай

Начало > Новини > Съдържание
Дизайн на алуминиев панел - ресторантска верига Nov 30, 2017

По отношение на храната, стилът на декорация на ресторанта изглежда безсмислен. Той просто осигурява място за клиентите, някои от стиловете за декорация се рекламират сами, а други правят клиентите покер. Няма съмнение, че последният не е толкова убедителен. Така че в началото на този проект единственият фактор, който разгледахме, е: Трябва да бъде съвременен.


изглед към алуминиевата панелна украса

4.jpg
5.jpg

Храненето в действителност е мултисензорно преживяване; индексът на възбуда е от неочаквания стимул. Така че, създаваме странна сцена за хората, докато те правят познати неща, за да получат пълно и сложно изживяване.


Дизайн на алуминиеви панели за вътрешно пробиване

6.jpg11.jpg

Светлината е инструмент, който използваше, за да предава емоции, винаги има температура.

11.jpg12.jpg13.jpg15.jpg

Алуминият е както офанзивен, така и защитен материал, което води до чувство на криза и несигурност. Това несъмнено е най-добрият начин за изразяване на странната сцена. Целият проект е обвит и разделен от единичен материал. Има интервали от виртуални и реалности, многослойно размито суперпозиционно визуално преживяване. Осъществяване на странна и интересна атмосфера. Също така поддържа връзката между блоковете. Размерът на блока се определя от чувството за сигурност.


алуминиев панел като материал

1.jpg2.jpg


Всяко парче пробиване на дялове е визьор. Той разкрива историята на хората и събитията. Само потокът от истории е оживен, като като фигуративни символи, щом я видиш, изчезна.

8.jpg9.jpg