Свържете се с нас

Тел: +86-20-81716752

Факс: +86-20-86519325

Моб: +8613533180895

Електронна поща:Cathy001@gdbahe.com

Добави: Сграда 51, 1850 Chuangyi градина No. 200 изток Fangcun Avenue, Liwan област, Гуанджоу, Китай

Начало > Новини > Съдържание
Основните фактори, които определят качеството и цената на Алуминиева плоча плоча Sep 11, 2017

Алуминиеви материали за тавана са алуминиева сплав, може да има не чист алуминий. Но поради различните сплав съдържание, причинени от механичните свойства на алуминиева сплав е различно, текущата домашни употребата на вариола материали за алуминиева сплав е разделена на пет степени:

Първи клас: алуминиево-магнезиева сплав, също съдържа част от манган, най-голямото предимство на материала е добър антиоксидант капацитет и тъй като съдържанието на манган, така че имат определена сила и твърдост, е идеален материал за едра шарка. Китай на югозапад фабрика за алуминий алуминий обработка на изпълнение на най-стабилен.

Втори клас: Сплави алуминий-манган, материалната сила и твърдост малко по-добре от алуминиево-магнезиева сплав. Но капацитетът на антиоксидант е малко по-ниска от алуминиево-магнезиева сплав. Като двете страни се извършват защитни лечение, основно да реши неговият антиоксидантен капацитет не е толкова добър, колкото недостатъците на алуминиево-магнезиева сплав, вътрешните Ruimin алуминиев алуминиева преработка изпълнението на най-стабилен.

Трети клас: алуминиева сплав, сплавта на манган, магнезий съдържание по-малко. Така че нейната здравина и твърдост, са значително по-ниски от алуминиево-магнезиева сплав и сплави алуминий-манган (но цената му е скъпо). Поради своята мек лесно се обработва, толкова дълго, колкото определена дебелина, основния да отговарят на най-основните равнинност